Tuesday, January 18, 2011

TAK LEH TIDOQ MALAM LAGI NIH..

wah...nak share kegedikkan wa lagi...(macam gampang kan?)..ari ni bukak fb lagi....and...and....and...guess what.......en.kamil wa reply lagi.....hehehehe..nak tau die cakap pe...??cakap?hotak lu...die taip la...lau die bercakap dpn lappy ni..memang wa handing trus je...nak tau die taip pa?? 'tq, apa2 update kita boleh bincang kat ***** ok' (yg star-star tu lu xpayah tau r...secret recipes)...gila kental an??an??
dah r..tu je nak gedik kot...k r wa nak terus kan menatap inbox ni...wakakakaka

pakcik gumbira ni tuk tatapan lu...hehehe (hot tix 4 fb qash)


lau lu org jeles...wa apadahal.....
lau lu org iri hati....wa SUKA.HATI.ASIP la kan....
lau lu org nak cam wa gak...lu pikir la sendiri..assalammulaikum...!!

8 comments:

Fahim 'n Alin said...

demmm... gua punya komen pun hanis zalikha rely la.

gua tanya, "sihat ke"..

dia xreply mula2, malu mungkin.


selang 4minit, dua reply. " xsehat, rindu awak"


gua terus x reply takut dia angau kat gua. demmmmm

Fahim 'n Alin said...

ok2. rely 2 reply. kang kena nganjeng sampai tahun depan plak..hahah

asip محمد said...

ni yg gua rasa nak cakap gua innocent gila nih.. dari semalam gua baca.. dekat lapanbelasratus kali jugaklah gua menelaah menatang entri lu nih.. gua siket pun tak paham.. apa lu cerita? apa yg jeles? apa yg inbox.. cerita kasi terang siket.. dan apa kaitan farid kamil dengan awek pakcik faim(gua saport tulang belakang lu kecik) sekarang? gua tak paham.. haaa kan.. haa kan dah panjang komen gua jadinya..

asiah Fly said...

pakcik...
TIPU.....hehehe..





oder:nasib lu betol kan..lau x..mmg bahan sampai ujung thun ni..tapi bad news..wa dah msuk kan dlm kamus dah...hehehe..tunggu next year wa hupdet k??hehehe..

Ariena + Ewan said...

ko xabis angau lg kew asiah oitt dari smlm.. pe pn i happy finally Tort reply ko.. so sweet.. akhirnye impian ko trcapai.. tahniah... ko rse ko nk angau lg bape lme.. kakaka

asiah Fly said...

mr.asip...cecite ek???

k..wa cite terang2 nye...panjang ni..
1)wa mmg obsess ngan farid kamil..
2)ade hamba abdi ni..eh..silap..hamba Allah ni minat FK gak+jeles ngan wa bile en.kamil cm agak rapat ngan wa..(dlm internet je)
3)bile wa cite en.kamil tu say thanx kat wa dlm blog sume die cam xcaye..(padahal wa tunjuk bukti kat die kot)
4)so wa hupdate dlm blog wa bab die xde fesbuk..kasi member lagi panas+jeles r..haha gelak jahat..(xtau r die ade fesbuk ke x..bab die bkn dlm frenx list wa)

apa kaitan farid kamil ngan awek pakcik???
1)saje bg tatapan pakcik..
2)bab kat lau fesbuk leh r share pix ni kat pakcik bab die kn mnt kat awek tu..bab pakcik bkn frenx wa dlm fesbuk..
3)kaitan pakcik ngan farid kamil ialah(ayt PMR gile)pakcik dulu slalu menerjah ke blog FK n lau lu nak tau..wa kenal pakcik kat blog FK la..bab die otai tegar kat chat rooms FK...hehehe

sekian...salam..(lu phm dah asip??bab wa pon xphm pe wa explain nih)keh3..

asiah Fly said...

ariena...

wa masih angau lagi nih...
wey..wa hupdet mlm semlm la..
tgk r..wa taip pon tah hape2 bahasa jadinye..
wa se wa angau sampai tahun depan kot...
hmm..tapi wat relax cam xde pape...
pape pon minah tu panas der....hehehe..

Ariena + Ewan said...

minah mne dowh.. meh kasi taw skit.. 2 pn nk sakit ati kt owg.. jgn smpi aku skolahkn die bhse filipina... ko ckp ngn die cm2 k..