Wednesday, December 22, 2010

Sweet Dream...aduyai En.kamil~~

hehehe..panas semalam xabis lagi sebenarnye der..tapi nape ari ni wa letak pix en.kamil ek kat entry wa??n baru prasan beberapa entry wa bulan ni wa kerap letak pix en.kamil??pasal..ha??pasal..wa nye pasal la..ari ni wa bangun tido ngan harapan yg berbunga-bunga..hehehe..nak tau wa mimpi pe semalam??hahaha..wa mimpi en.kamil singgah blog wa..singgah chat rooms wa..tah tetibe lak..perghh..busuk gile ayat wa..agagaga..actually dari form5 dah wa mmg start lame slalu mimpi en.kamil ni..wa pun xtau r..padahal sebelom tido wa tak pikir pasal en.kamil pun..tapi mimpi tu datang sendiri r..tu yg trus obsess..lagi poyo nak mampos..xde makne nye die nak msuk blog wa ni..blog die sendiri pun die dah lama xupdate..tapi katakan lah..tol2 jadi kenyataan????perghhh....1week tak tido bai..hahaha..dok tenung dr pgi smpai mlm..tup-tup seminggu wa keras depan monitor..dulu mase gi open hs kat kemensah bile en.kamil INGAT&KENAL wa ni asiahFly yg suke menyemak kat blog die pun wa dah xleh tdo mlm..lau die tinggalkan tapak kat blog wa la kan..PERGHHH...tak salahkan wa berangan-angan..mne tau jadi dejavu or kenyataan ke..hak..hak..hak..cikgu geografi wa slalu pesan..berangan-rangan is a 1st step tuk mencapai cita-cita..haha mst bangge pn.mazni wa ingt pe die pesan..eh..pn.mazni ajar sejarah r..n bile mse die ajar class wa??alamak..wa lupe r sape cikgu geografi wa..dah lme sangat tinggal kan cikgu...eh..tinggal kan skolah..argh..wa dah melalut pasai wa dah mula mengantuk..nak sambung tido r..mane tau ade rezeki jumpe en.kamil dlm mimpi lagi..jumpe dalam mimpi pun jadi la..hik..hik..hik..gile menggedik shial wa ni..xkesah la..ari ni wa jadi org yg paling menggedik n poyo dlm blogger ni..

3 comments:

Fahim 'n Alin said...

dari form 5 da start mimpi, betul punye angau lu ni..haha

mia.azlin said...

haha mia pon bwu je pas blogging psl FK :)

asiah Fly said...

fahim..
-seyes wa ckp..SUMPAH wa xtipu..form 5 tu mimpi lain sket..hahaha..mimpi B***H..bodoh gile..

mia.azlin..
-ye?nnt asiah bace..hehehe..mimpi same cm asiah ke??