Monday, February 28, 2011

kenapa..?

okie dokie..ari ni bkn entry merusuh k kengkawan sebloggers wa..hahaha..pape pon wa mesti nak tanye lu orang gak..kenapa dalam idop ni kene ade n gune perkataan 'KENAPA'..kenape ek?tgk diam tak diam dah 3 kali gune kenapa..tgk..4 kali dah..k..k seyes ni..kenapa ek??tengok..5 kali dah..haishh..xlarat nak kire la..hurmm..pe motip sebenarnye nih??k..ni sume adalah sbab2 kenapa wa hupdet entry nihh..tgk tu?lagi lagi dan lagi..hmm..ni la sebab kenapa wa jarang hupdet belog..haaa...nampak tak corak permainan gua kat ctu..


ada 5 sebab kenapa wa tak hupdet belog ;


1) wa malas nak on9.. (kenape wa malas nk on9?)
*lau dah malas takde sape dpt nolong nye..

2) computer wa ni lembab cam vavi..eh..silap..siput vavi.. (kenape computer lembab?)
*bab ram kecik gile n company ni nama je jual computer parts tp kedekut cam haram..tp bile pegang laptop tak terasa nak hupdet blog plak..kenapa begitu?KENAPA lgi..

3) bowing tahap suria perkasa baja hitam.. (kenape wa bowing?)
*bowing nak goolge2..nk tunggu system yg cam silangkak lembab smpai wa pon dah siket2 ikot computer wa ni..LEMBAB!!!KENAPA!!!!

4) tak tau nak hupdet ape..takde idea.. (kenape sampai takde idea?)
*bab wa xpandai cam blogger2 lain yg idea diorg gempak2..ok..wa nak ngaku wa bodoh disini T_T

5) wa malas nak taip..bab lau skali tangan ni dah kat keybord..alamat jadi karangan..no point!! (kenape sampai jadi karangan?)
*hmm..tu la masalah wa yg takleh nak elakkan..lu org tengok sendiri la kan...tu baru taip..lau bercakap lak..wa rase lu orang dah leh bayangkan an?an?..huhuhu..tapi wa ni pemalu sebenarnye..(haktui!!)



Oder : KENAPA entry gua cam bangang ari ni??bab wa pon xtau KENAPA..cam gampang..


Tambah oder : 'kenapa' ku begini~~ 'kenapa' harus ku tanggung semua~~~ lalalala.. nyanyi lagu shazzy plak..tajuk die KENAPA tapi lyric die langsung takde kene mengene ngan entry nih...tp tajuk die je same..KENAPA!!!!!!bodo syial wa ari ni...

7 comments:

Ariena + Ewan said...

kenape ko mncarot ni?? eh?? aku pn gune kenape lah.. dh 2 knape kt situ.. eh 3 lah kenapenye.. eh dh jd 4 lak kenape aku.. tgk 2 dh jd 5 lak.. dh2... ckup jd gilerr ariena.. haissshhh.. kenapelah.. tgk 2.. hrmmmm... (tutup mulot smpi xleh nafas)

asiah Fly said...

gua tau kenapa lu begitu..ops!kenapa lgi..sebab kenapa lu jd bgitu adalah sebab lu pon dh nk bengap sket cm wa..kenapa ek smpai jd cm tu?tgk kenapa lagi...kenapa byk sgt gune kn perkataan kenapa??kenapa??!!kenapa??!!kenapa??!!

Ariena + Ewan said...

OMG!!!! kenapa kah?? gune mengapa lak lah.. wakakaka

asip محمد said...

asiah ni pemalu eh? hihihihi ;p

asiah Fly said...

ye la en.asip..wa ni seorg pemalu..lu agak2 lu caye x????keh3

Fahim 'n Alin said...

kenapa asiah.kenapa.


lu rindu sgt kat fk.

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS BY: EYRA RIZAL

VENUE 1: SHAH ALAM
DATE: 26TH MARCH 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 2: JB
DATE: 17TH APRIL 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 3:
SABAH
DATE: 24TH APRIL 2011
FEES: RM400/PERSON



SYLLABUS:

**INTRODUCTION TO PRODUCTS & TOOLS
**ANALYZING SKIN TYPES/COLORS & SHAPES
**FOUNDATION TYPES & COLORS WHICH SUITS THE SKIN
**SHADING & CONTOURING
**EYEBROW SHAPING
**2 BASIC EYESHADOW TECHNIQUES
**MORE TIPS & TRICKS WILL BE REVEALED DURING THE CLASS

HOW TO REGISTER??
SMS : [FULL NAME] space [IC NUMBER] space [VENUE] space [DATE] to 016-2128740

and kindly bank in your deposit payment RM200 to maybank account:
1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)

***** LAST REGISTRATION FOR SHAH ALAM : 25TH MARCH 2011
*****LAST REGISTRATION FOR JB : 13TH APRIL 2011
*****LAST REGISTRATTION FOR SABAH : 15TH APRIL 2011

MUA/MAKEUP INSTRUCTOR: EYRA RIZAL
ASSITANT: RIRIEY . N ( junior MUA)