Saturday, February 26, 2011

'SAYA NAK BUSHA INI UNTUK ANAK SAYA'

nak join GA ni sile click SINI

tarikh tutup GA ni 26 march 2011

5 comments:

Fahim 'n Alin said...

lu da nak beranak ke? keh3

asiah Fly said...

gile...belom la pakcik...ni ade akak opis ni ajar wa join GA..die suh try yg ni..so wa try je la..hahaha

Ariena + Ewan said...

asiah?? kawin?? bile?? ade anak??? weyy brani kawin xjmput aku an.. kuang ajaq~~~ kakaka

asiah Fly said...

ariena: acik ko..sejak azali dh ade anak..anak mate ngan anak tekak..tp tuk ank2 gaya baby nih lom lagi..ko xreti bce ke setan aku taip pe kat atas comment ko tu..k.ainie yg ajar aku join contest la mangkuk..dh aku ckp aku kwen bln 9 kn..so lps bln 9 la bru cite psl ank..!!!


ps:aku xnk jmput ariena kat knduri aku nnt..bab die BKN NK NOLONG!!!dh bengap mcm ni bru nk suh gomen nolong!!..huhuhu..ops!!terpjg lak comment nih

Ariena + Ewan said...

i2 lah pntgnye ENGLISH EDUCATION!!!! hahahaha